Vrijwilligers

ZONDER JOU GEEN NIGHT RUN

Onze vrijwilligers bieden wij een superleuke ervaring bij een hardloopevenement in Amsterdam, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat! Wij zoeken vrijwilligers die van aanpakken houden en die de organisatie die dag graag willen helpen. Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn:

  • Medewerker start: Je begeleidt de deelnemers naar de juiste startvakken.
  • Medewerker finish: Deelnemers na de finish voorzien van een bekertje water en/of sportdrank.
  • Medewerker accommodatie: Op dit onderdeel kun je o.a. ingezet worden bij de kleedaccommodaties, als info punt medewerker of bij het punt voor het innemen van tassen.
  • Medewerker verzorging: Je bouwt met andere vrijwilligers de verzorgingsposten op waar de deelnemers van water worden voorzien.
  • Verkeersregelaar: Als verkeersregelaar sta je op en rondom het parcours en zorg je ervoor dat het parcours verkeersvrij blijft voor de deelnemers.


Welke taak jij ook krijgt, je vormt een niet te missen schakel in de organisatie van het evenement en wij zouden je hulp enorm op prijs stellen. Er zijn veel verschillende functies tijdens de Amsterdam Night Run, maar welke functie past nu het beste bij je? Lees hier meer over de taken.

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

• Je krijgt de kans mee te werken aan een geweldig evenement in Amsterdam
• Je krijgt een uniek crew shirt van de Amsterdam Night Run
• Gratis snackpakket en gratis koffie/thee op de dag van het evenement
• Exclusieve afterparty


AANMELDEN

Voor aanmelden klik hier.

Vragen, stuur een e-mail naar info@amsterdamnightrun.nl 

Behalve je persoonsgegevens vragen wij naar welke vrijwilligerstaken jouw voorkeur uitgaat. Wij garanderen niet dat je voorkeur ook gehonoreerd kan worden, maar wij proberen hier wel zo veel mogelijk rekening mee te houden. Daarnaast zijn er aan het vrijwilligerswerk voor de Amsterdam Night Run een aantal regels verbonden.


CASH CREW ACTIE

Voor groepen en verenigingen is er een speciale Crew Cash Actie. Wanneer je een groep van 10 of meer mensen aanmeldt, ontvang je € 25,- euro per persoon voor de vereniging of scoutinggroep. Voor bijvoorbeeld een vrijwilligersteam van 10 mensen ontvang je zo € 250,- voor in de kas van de vereniging. Voor groepen van 5 tot en met 9 personen ontvang je € 15,- euro per persoon. We doen ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen.

Groepen kunnen zich aanmelden via info@amsterdamnightrun.nl